Damien de veegt zorgt voor de gelijkmaker

Damien de Vegt verlaat Roda’23 voor Legmeervogels

Zondag derdeklasser Roda’23 moet na dit seizoen afscheid nemen van Damien de Vegt. De ploeg uit Bovenkerk ziet zijn aanvoerder vertrekken naar Legmeervogels uit het naastgelegen Uithoorn. Legmeervogels wist zich dit seizoen te handhaven in de zondag tweede klasse.

De 21-jarige middenvelder wilde graag weer in de tweede klasse voetballen. De Vegt: ‘Vorig seizoen degradeerden we met Roda via de nacompetitie uit de tweede klasse. Ik vond het toen niet gepast om zo laat nog te vertrekken. Ik heb toen besloten om nog een jaartje te blijven. Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Legmeervogels en toen heb ik een positief gesprek gehad. Ik zal me gaan richten op de nummer tien positie.’

Damien de Vegt in actie tegen zijn nieuwe club
Damien de Vegt (rechts) in actie tegen zijn nieuwe club

Damien de Vegt eindigde met Roda’23 dit seizoen op de vierde plaats. De ploeg was te wisselvallig en greep dus naast een prijs. Roda’23 ziet ook doelman Melle de Ruiter vertrekken naar Legmeervogels. Volgend seizoen heeft Legmeervogels tevens de beschikking over Stefan Tichelaar, hij komt over van Argon.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!