‘Dani’ van Zeeburgia naar Sparta Nijkerk

Daniel Almendro Rivas, roepnaam  Dani, verlaat promovendus Zeeburgia. De smaakmaker en topscorer van de Amsterdammers speelt komend seizoen voor zaterdag club Sparta Nijkerk. Dat maakte de club op haar website bekend.

DE 26-jarige aanvaller kwam afgelopen weekend tot overeenstemming met Sparta Nijkerk. DE in Utrecht woonachtige linkeraanvaller maakte het afgelopen seizoen in de reguliere competitie maar liefst 26 doelpunten voor Zeeburgia. Ook in het promotieduel tegen Concordia was het gisteren trefzeker.

Afgelopen week bezocht Dani, samen met oud-profvoetballer en de huidige tweede elftal trainer van Zeeburgia Leeroy Echteld sportpark de Ebbenhorst om zijn nieuwe omgeving te bekijken. Volegns de website van Sparta Nijkerk was Dani zeer onder de indruk van de accommodatie.

De club is momenteel nog  op zoek om voor de Spanjaard ene geschikte baan te vinden. De in Jerez de la Frontera geboren Dani (op 5 december 1985!) trouwt om 21 juli in Spanje. Daarna zal hij zich zo speodig mogelijk aansluiten bij de selectie van Sparta Nijkerk-trainer Simon Ouaali.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)