Dave Seegers verlengt en gaat voor tiende seizoen bij CTO’70

CTO-trainer Dave Seegers heeft zijn contract met één seizoen verlengd. Hij is daarmee ook volgend seizoen eindverantwoordelijke van het eerste elftal bij de club uit Duivendrecht. Seegers bereikt komend seizoen een jubileum, aangezien hij dan een decennium trainer is bij CTO.

Seegers is blij dat hij, ondanks de slechte resultaten, volgend seizoen trainer is bij CTO. “Ik was er gelukkig snel uit met het bestuur. Zij wilden graag dat ik ook volgend seizoen trainer blijf bij de club en ik stond daar positief tegenover. Ik heb het namelijk nog steeds erg goed naar mijn zin bij CTO.”

CTO staat op dit moment op de laatste plaats in de zondag vierde klasse F en de ploeg van Seegers heeft nog geen punt weten te behalen. “We zitten in een zorgelijke situatie en we zien degradatie dichtbij komen. Toch geven we niet op en zullen wij alles blijven geven zolang we nog niet officieel gedegradeerd zijn. Het wordt echter wel een lastig verhaal om ons te handhaven.”

De oefenmeester heeft wel verklaringen voor de slechte resultaten dit seizoen. “Het probleem is dat we bijna nooit compleet trainen. Daarnaast laten we het in de wedstrijden na om te scoren. Twee weken geleden tegen Geinburgia krijg je gewoon de kansen om op voorsprong te komen. Wij laten dat na en uiteindelijk krijgen we de goals tegen. We voetballen ook al het hele seizoen zonder keeper en dat zorgt er ook voor dat we ontzettend veel goals om de oren krijgen.”

Ondanks de dreigende degradatie kijkt Seegers wel hoopvol naar de toekomst. “Ik hoop dat deze spelersgroep bij elkaar blijft en dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. Het bestuur heeft ook met een aantal spelers gesproken en die hebben gezegd dat het absoluut niet aan mij ligt. Dat geeft in ieder geval duidelijkheid en vertrouwen. Ik heb ook goede hoop dat er volgend seizoen een A-juniorenelftal komt. Dat kan zorgen voor een goede doorstroming van talenten naar het eerste elftal. We willen in ieder geval bouwen aan een goed team en dan heb ik er vertrouwen in dat de resultaten in de toekomst beter worden.”

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)