DCG blijft wederom steken op 0-0

Voor de tweede wedstrijd op rij heeft DCG met 0-0 gelijkgespeeld. Vorige week eindigde het duel met IVV in 0-0, nu gebeurde hetzelfde tegen VVIJ.

Gezien het spelbeeld was 0-0 zondagmiddag geen vreemde uitslag. “Ik vond ons vandaag benden ons niveau. We waren niet scherp genoeg en de tegenpartij leek meer bereid om voor de ballen te vechten. Het was vrij mat bij ons”, zo vond Senel Cebar. De grootste kans voor DCG was in de tweede helft voor Anass Benhammouch. Hij kreeg vlak voor het doel een voorzet van Noureddine Harrouni op het hoofd, maar zijn kopbal eindigde in de handen van de keeper.

Verder wist DCG nauwelijks iets te creëren. VVIJ werd voor het doel van Marcel Ons een keer of drie gevaarlijk, maar de doelman trad waar nodig goed op. “De wedstrijd sudderde een beetje verder, het was het allemaal net niet vandaag”, aldus Cebar. “Maar in de eerste seizoenshelft hadden we zo’n wedstrijd misschien verloren, nu pakken we een puntje.”

Met dat punt schiet DCG niet heel veel op om aansluiting te vinden bij de subtop. Het ziet FC Weesp weer voorbij komen en staat nu achtste. Komend week gaat DCG op bezoek bij PVCV, dat dit weekend met 6-0 verloor van koploper De MeerBekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Foto’s: John Beckman

De Meer geeft winst periodetitel goed vervolg tegen PVCV: 6-0

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG