DCG boekt belangrijke overwinning op concurrent NVC

In de zondag tweede klasse B heeft DCG een belangrijke overwinning geboekt op concurrent NVC. In Naarden won de ploeg die sinds het vertrek van John Limon onder leiding staat van het duo Brian Veldhuizen en Kamal el Makrini met 1-2.

DCG begon goed aan de wedstrijd maar kon de dominantie niet omzetten in een doelpunt. Het vizier stond bij de bezoekers niet op scherp waardoor NVC in de beginfase in leven bleef. Nadat de storm was gaan liggen kwam NVC beter in de wedstrijd en kreeg ook de thuisploeg kansen om de score te openen. Maar omdat beide ploegen erg rommelig speelde kon met de brilstand de kleedkamers worden opgezocht.

Na de rust kwam DCG een stuk beter uit de startblokken en was het na een kwartier spelen Daan van Huffel die de score wist te openen. DCG kon echter niet lang van de voorsprong genieten want vijf minuten later moest de ploeg alweer de gelijkmaker incasseren.

DCG liet de hoofden echter niet hangen en rook dat er toch echt wel drie punten te halen vielen in Naarden. Tien minuten voor tijd werd het harde werken dan toch beloond. Het was Anwar Akrouh die de uitploeg op een verdiende 1-2 voorsprong wist te brengen.

In de resterende tien minuten probeerde NVC nog wel de gelijkmaker te forceren wat leidde tot een aantal heikele momenten voor de goal. Ondanks dat lukte het DCG toch nog om de poorten dicht te houden en stapte het uiteindelijk met een verdiende 1-2 overwinning van het veld.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B.
Archieffoto boven: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG