DCG geeft tot tweemaal toe voorsprong uit handen tegen Kampong

In de zondag tweede klasse B is DCG er niet in geslaagd om de 4-0 overwinning van vorige week op DSOV een goed vervolg te geven. De ploeg van Danny van der Moot kwam tegen Kampong tot tweemaal toe op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 2-3 na een hattrick van Remy van den Bosch.

DCG begon goed aan het duel en kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via een treffer van Adil Jamal. De thuisploeg speelde niet onaardig en kreeg in de eerste helft de mogelijkheid om de score verder uit te breiden. Toch kwam Kampong in de gelijk opgaande wedstrijd langszij door een doelpunt van Remy van den Bosch. Vlak voor rust zorgde Burak Bulduk er alsnog voor dat DCG met een voorsprong de kleedkamers op kon zoeken voor de pauze: 2-1.

Na rust kwamen de bezoekers beter uit de kleedkamer en werd Kampong steeds gevaarlijker. Na ruim een uur spelen was Remy van den Bosch er met een knappe goal verantwoordelijk voor dat Kampong weer op gelijke hoogte kwam. Diezelfde van den Bosch zorgde er in de 85ste minuut, met zijn derde van de middag, voor dat de gasten er in de slotfase met de volle buit vandoor konden gaan: 2-3.

Door de nederlaag blijft DCG in de onderste regionen hangen. De ploeg van Danny van der Moot staat met elf punten uit twaalf wedstrijden op een nacompetitieplaats. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B.