Home / Zondag 2b / DCG kijkt uit naar competitiestart: “Uitgaan van onze eigen kracht”

DCG kijkt uit naar competitiestart: “Uitgaan van onze eigen kracht”

DCG werd zondag uitgeschakeld in het bekertoernooi na een 2-0 nederlaag tegen eersteklasser AGB. De ploeg van Senel Cebar begon het bekertoernooi nog met een flinke uithaal tegen Vitesse ’22 (8-1), maar verloor daarna van Arsenal en AGB.

Wakker ligt Cebar er niet van: “We zijn de voorbereiding laat begonnen en zowel de club als ik hadden niet echt bekeraspiraties. Natuurlijk is het leuk als je door gaat, maar het is vooral belangrijk dat we wedstrijdritme hebben opgedaan. Zondag gaat het echt beginnen, dan moeten we er staan”, verwijst hij naar de competitiestart.

Promovendus DCG krijgt in het eerste competitieduel Hooglanderveen op bezoek, dat al een aantal jaar actief is in de tweede klasse. “Ik heb ze helaas niet kunnen bekijken, Hooglanderveen is ook een eindje weg. Maar we gaan gewoon ons eigen spel spelen”, aldus de trainer. “Dat deden we tegen AGB in de eerste helft niet, toen gingen we wat verdedigender spelen, maar dat pakte juist niet goed uit. In de tweede helft hebben we dat omgezet en ging het beter. Zeker in de thuiswedstrijden moeten we uitgaan van onze eigen kracht.” Hij besluit: “Deze week gaan we nog hard trainen met het team en dan op naar zondag. Ik heb er heel veel zin in en alle vertrouwen in.”

Senel Cebar wil met DCG voor verrassing zorgen in de tweede klasse

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG
Send this to a friend