DCG moet opnieuw de punten delen

In de zondag tweede klasse B wacht DCG nog altijd op de eerste overwinning dit seizoen. De ploeg van John Limon speelde voor de derde keer in vier wedstrijden gelijk. Op eigen veld werd tegen Kampong door beide ploegen niet gescoord: 0-0.

In Amsterdam waren beide ploegen in de openingsfase gelijkwaardig aan elkaar. De thuisploeg had wel de betere kansen in de eerste helft, maar de DCG-aanval slaagde er niet in om de score te openen. Vooral clubtopscorer Omar Limon (vier doelpunten in drie duels) verzuimde een paar mogelijkheden te verzilveren.

DCG - Kampong

Na de rust kreeg ook Kampong een paar goede kansen, vooral omdat DCG met twee aanvallende wissels probeerde de openingstreffer te forceren. Het gaf de gasten uit Utrecht meer ruimte, maar dat leverde geen succes op. Doelman Desmond van der Moot wist zijn ploeg met een paar belangrijke reddingen op de been te houden. De doelpuntloze stand bleef op het scorebord staan, waardoor beide ploegen het moeten doen met het 0-0 gelijkspel.

DCG - Kampong

Zo wachten de Amsterdammers nog op de eerste competitiezege dit seizoen, al mag DCG na een benauwde slotfase nog enigszins opgelucht zijn dat het een punt aan dit treffen overhoudt. Door het gelijke spel staat de ploeg van John Limon na vier wedstrijden op een teleurstellende twaalfde plaats in de zondag tweede klasse B. Volgende week gaat DCG op bezoek bij FC Weesp, dat tiende staat, op jacht naar de eerste zege.

Foto’s Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)