DCG scoort voor Spieren voor Spieren

Zondag derde klasser DCG gaat zich inzetten voor de Stichting Spieren voor Spieren. Afgelopen weekend werd het startsein gegeven door het eerste elftal. Voor ieder gescoord doelpunt zal de club 100 euro overmaken naar de Stichting. Tegen DSS werd het 1-1.

Het bestuur van DCG heeft samen met de sponsorcommissie besloten de gezonden spieren van de zondagselectie in te zetten voor de stichting Spieren voor Spieren en wel door middel van de actie ‘DCG scoort voor Spieren’.

DCG seizoen 2012/2013 steunt Spieren voor Spieren

Daarnaast heeft de club besloten dat de complete zondag selectie gaat spelen met het logo van Spieren voor Spieren op de voorzijde van het shirt.

Door zich als vereniging in te zetten voor Spieren voor Spieren laat DCG niet alleen haar sportieve kracht zien maar ook haar maatschappelijke betrokkenheid en hopen zij iedereen binnen en buiten de vereniging bewust te maken dat het niet zo vanzelfsprekend is dat je altijd zomaar lekker kan sporten. De stichting ‘Spieren voor Spieren’ hoopt op haar beurt nog meer bekendheid op te doen en geld in te zamelen.

Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast organiseert zij leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG