Home / Algemeen / DCG slaat verrassende slag met Younes Makraou (DWS) en Randy Sanches

DCG slaat verrassende slag met Younes Makraou (DWS) en Randy Sanches

Op de slotdag heeft zondag tweedeklasser DCG twee verrassende versterkingen gepresenteerd. Younes Makraou komt over van DWS en ook de gestopte Randy Sanches (ZSGOWMS) heeft zich overgeschreven, om op Sportpark Ookmeer keeperstrainingen te geven en in geval van hoge nood bij te springen.

Makraou droeg aan het begin van dit seizoen het shirt van zondag derdeklasser , maar verdween daar al snel van de radar. De vleugelaanvaller zou eigenlijk blijven bij de ploeg die volgend seizoen onder leiding staat van Dohan Karacaer en Tarik Oulida. Totdat DCG zich op het laatste moment, via Gary Bouwmeester, meldde bij de oud-speler van onder meer Voorland, Nieuw-Utrecht en ZSGOWMS. Naast een clubwissel op het veld draagt Makraou komend seizoen ook in de zaal een ander tenue. Hij volgt zijn broer naar Hovocubo en verlaat daarmee ASV Lebo.

Sanches kondigde in zijn afscheid aan als speler. Hij gaat met zijn Keepersschool trainingen organiseren op het terrein van DCG en heeft zich voor de zekerheid overgeschreven naar de tweedeklasser. De kans is volgens hem echter klein dat de sluitpost ook in actie komt. “Je weet het nooit bij mij”, glimlacht Sanches, “maar dan moeten eerst vier keepers hun been breken voordat ik het ga overwegen.”

DCG, dat zich afgelopen weekend op wijze wist te handhaven, versterkte zich eerder al met Chelton Linger en Nassim Zohair (Zeeburgia). Daar kwamen op het laatste moment ook Nourdin Dibi (Nieuw-West United) en Anouar Boussatta (SDZ) bij.

 

Send this to a friend