Home / Algemeen / DCG weet niets te creëren en verliest in Vleuten

DCG weet niets te creëren en verliest in Vleuten

DCG heeft voor het derde duel op rij niet weten te scoren. Na 0-0 tegen IVV en VVIJ werd op bezoek bij PVCV met 1-0 verloren.

Tien minuten na rust maakte de thuisploeg de enige goal van de wedstrijd. DCG dacht aan buitenspel, maar dat was het niet en de goal bleef dan ook staan. Verder wisten beide ploegen de gehele wedstrijd weinig te creëren. “Het was een zwakke wedstrijd van onze kant en over het geheel ook een vrij matig duel. Wij waren niet creatief genoeg en ook niet echt bij de les. Maar PVCV creëerde ook weinig, dus een gelijkspel was misschien wel verdiend geweest”, zo vond DCG-trainer Senel Cebar.

Maar het werd dus een nederlaag en daardoor zakt DCG weer wat weg op de ranglijst. Het bezet nu de tiende plaats op ranglijst, want dus maar één plekje boven de gevarenzone is. “We maken het onszelf nu wel weer moeilijk en staan daardoor nu weer in de onderste regionen. We missen af en toe gewoon wat vuur in de ploeg”, aldus Cebar.

Volgende week komt DWS op bezoek, eerder dit seizoen werd de derby met maar liefst 5-0 verloren: “Al die jongens kennen elkaar en we hebben nog wat goed te maken, dus hopelijk wakkert de derby het vuur in onze ploeg weer aan.” Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Winst voor DWS op SO Soest

 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG