Foto Rob Beense: De Dijk viert weer een treffer!

De Dijk haalt uit tegen Stormvogels

De Dijk heeft eindelijk gedaan wat het al het hele seizoen nalaat: scoren! Stormvogels kwam er geen moment aan te pas en de ploeg van Juan Fernandez Coto scoorde maar liefst acht keer.

Coto: “ Ik heb er ook geen verklaring voor waarom het nu wel lukt. Ik heb echt werkelijk geen idee. We hadden er nog wel meer kunnen maken hoor.”  De teller bleef uiteindelijk steken op acht treffers. Keurig verdeeld over beide helften. Coto: “Het enige smetje was de tegengoal (de 1-1 van Ron Nolles) maar gelukkig kwamen we snel daarna al weer op voorsprong.”

03032013 DIJK STOR 1

Stormvogels werd al vanaf de eerste minuut op eigen helft vastgezet. De ploeg uit IJmuiden kwam er niet uit en leed meestal op eigen helft al balverlies. De Dijk profiteerde optimaal.  Mostapha El Amraani opende de score voordat Nolles dus de gelijkmaker liet aantekenen maar snel daarna stonden de Amsterdammers al weer op voorsprong door een treffer van Moaad El Aakel. Nog voor rust zorgden El Amraani en Chakib Tayeb voor de ruime marge.

03032013 DIJK STOR 2

Na rust ging De Dijk vrolijk verder met scoren. Coto: “ We stopten uiteindelijk bij acht maar we hadden vandaag echt de dubbele cijfers kunnen halen.”  Wederom Tayeb en El Aakel maakten de 5 en de 6-1 voordat de invallers Kwong Wah Steinraht en Tijs Klaver de eindstand op 8-1 bepaalden.

03032013 DIJK STOR 4

Donderdagavond mag De Dijk inhalen bij VVIJ (dat vandaag met 1-0 verloor van DWV!).

Later nog een serie foto’s van Rob Beense!