De Dijk legt Dave de Haze (HBOK) en jeugdspelers vast

De Dijk heeft voor volgend seizoen Dave de Haze vastgelegd. De middenvelder komt over van zaterdag tweedeklasser HBOK. Daarnaast stromen jeugdspelers Nick Borgman en Sebastiaan van de Linde vanuit de jeugd door naar de selectie van de hoofdklasser.

De overstap van De Haze naar De Dijk is geen grote verassing. “Ik heb vorig seizoen al met De Dijk gesproken en toen hebben we de afspraak gemaakt dat ik mee zou gaan trainen en dit seizoen bij HBOK mijn wedstrijden speel. Van daaruit was het de bedoeling dat ik volgend seizoen bij de selectie van De Dijk zou gaan aansluiten.”

De creatieve middenvelder denkt dat hij toe is aan een stap hogerop. “Ik heb wel het gevoel dat ik een hoger niveau aankan en dan is dit een mooie stap omhoog. Natuurlijk is het ander niveau en het zal moeten blijken of ik het ook daadwerkelijk aankan. Ik ga er ook niet vanuit dat ik meteen een basisplek heb en ik zal mij eerst moeten bewijzen. Ik hoop natuurlijk dat ik veel ga spelen maar het heeft nog geen haast.”

Davey de Haze

Voordat De Haze de overstap maakt naar De Dijk wil hij zich eerst handhaven met HBOK. “We hebben twee keer op rij gewonnen en het gaat nu een stuk beter. Tegen OSV hadden we wat geluk en EVC was een goede overwinning. Na deze overwinningen hebben we ook wat meer vertrouwen. Misschien kunnen we nog meestrijden om de laatste periode. Toch is het op dit moment het belangrijkste dat we erin blijven.”

Borgman en Van de Linde stromen door vanuit de jeugd en sluiten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan bij de selectie. Borgman is een talentvolle doelman en Van de Linde een middenvelder van de A1.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)