De Dijk sluit ook Mostapha el Aamrani weer in de armen

In navolging van Nabil el Gourari en Chakib Tayeb heeft ook Mostapha el Aamrani dinsdagavond de training hervat bij tweededivisionist De Dijk. De aanvaller zinspeelde zelfs op een winterse overstap naar ZSGOWMS, maar werd door het nieuwe bestuur ervan overtuigd terug te keren.

“Het deed mij zoveel pijn toen Heino Braspenning besloot op te stappen, dat ik er zelf ook de brei aan gaf”, blikt El Aamrani terug. “Hij heeft mij zeven jaar geleden gehaald toen De Dijk nog in de tweede klasse speelde en samen zijn we een weg ingeslagen. Nu Said Bentohami, met wie ik nog samen heb gespeeld, in het bestuur zit, heeft hij mij een paar keer gebeld en overtuigd terug te komen. Hij had een goed plan en plaatje uitgetekend.”

Dinsdagavond stond hij voor het eerst sinds twee maanden weer op het veld van De Dijk. In de tussentijd hield de 31-jarige aanvaller zijn conditie op peil bij derdeklasser ZSGOWMS. “Ik ken Bilal Ched Dadi en Bilal El Yacoubi goed. Het is een hartstikke leuke club met fijne mensen en ik zou in principe daar naartoe gaan. ZSGOWMS was bezig met de overschrijving, maar ik weet niet of dat zou lukken. Ik had geen trek in een halfjaar niks doen en wilde bezig blijven. Dat kon daar.”

Nadat een overstap naar ZSGOWMS afketste, richt hij zijn blik nu volledig op de strijd om lijfsbehoud met De Dijk. “Ik weet zeker dat ze mij weer in de armen sluiten, ook al ben ik even weggeweest. De trainer (Jochem Twisker, red.) heeft mijn keuze gerespecteerd en is blij mij weer te kunnen verwelkomen. Afgelopen weekend hebben ze gelukkig gewonnen van De Treffers en wij willen er alles aan doen om ons te handhaven.”

Archieffoto: Rob Beense

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)