De Dijk wint, JOS verliest

De Dijk is in zondag 1a JOS/Watergraafsmeer gepasseerd op de ranglijst. De ploeg van Ale van der Zee won met 2-3 bij Stormvogels, JOS/Watergraafsmeer verloor in blessuretijd van VVIJ.

De Dijk speelde een gelijkopgaande eerste helft bij Stormvogels. Er was één verschil tussen de beide teams. Stormvogels benutte wel de kansen en leidde daardoor in de rust met 2-0. De Dijk bleef er echter in geloven en vlak na rust zorgde Xavier Amanda voor de aansluitingstreffer. De Dijk werd dominanter en sloeg nogmaals toe door Tom klobus, 2-2. Maar het was nog niet genoeg. De Dijk rook de volle winst en Stormvogels kwam er bijna niet meer uit. Het was dan ook terecht dat Chahib Tayed alsnog zorgde voor de drie punten. Einduitslag 2-3.

JOS/Watergraafsmeer had minder geluk. Na 20 minuten speelde het al met 10 man, omdat Giovanni Zebeda de rode kaart kreeg. JOS/Watergraafsmeer kwam via Mijnals en van Metelen nog wel  twee keer terug van een achterstand, maar het noodlot sloeg in blessure toe. In de 94e minuut maakte VVIJ 3-2.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!