Home / Homepage / De Dijk (zat) legt in Benidorm basis voor tweede seizoenshelft
asv De Dijk

De Dijk (zat) legt in Benidorm basis voor tweede seizoenshelft

Het in de zaterdag derde klasse acterende De Dijk heeft vier dagen achter de rug in Benidorm. In de Spaanse stad was een trainingskamp belegd. De ploeg van de trainers Ron Stoffels en Ben Vis denkt klaar te zijn voor de tweede seizoenshelft.

Er werden twee wedstrijden afgewerkt en de trainingen waren zeer fanatiek. Ook werd er aan de ontspanning gedacht en werd er een fietstocht gepland met de nodige hindernissen. Ben Vis: “Uiteraard hebben we de selectie flink aangepakt. Want als je wilt presteren moet je er ook veel voor doen. Een pittige strandwandeling was daar ook een onderdeel van. Verder was de teambuilding erg belangrijk en dat is uitstekend gelukt.” Vis groeide op aan de Schellingwouderdijk en kent de club al jaren. Verder speelde Vis in het verleden bij Rood Wit A en was daar ook jeugdtrainer. Rood Wit A was een van de fusie partners van fusieclub De Dijk.

Het team van Stoffels en Vis staat in de derde klasse B op de tweede plek, maar wel 7 punten achter op koploper Wartburgia. In de tweede periode staat de ploeg wel aan de leiding en heeft dus kansen genoeg om de periode naar zich toe te trekken. De trainers kijken terug op een nuttig trainingskamp en hopen de competitie dan ook te hervatten met een zeer gemotiveerde ploeg.

Tekst: Herman de Wit
Foto: Hans van Beek

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend