De Graaf verlaat per direct DWV

Peter de Graaf is vanmiddag (zondag) per direct opgestapt als hoofdtrainer van DWV. “Ik kon er niet meer van slapen. Ik moest dit doen voor mezelf hoe jammer ik het ook vind voor DWV.” De nederlaag (4-2) in de oefenwedstrijd tegen Diemen was de spreekwoordelijke druppel. Hij heeft het bestuur inmiddels op de hoogte gesteld van zijn beslissing.

De Graaf: “Het is een moeilijke situatie. Op het laatste moment hebben we veel spelers moeten halen omdat we gewoon niet genoeg spelers hadden. Er kwamen veel jongs van Blauw Wit. Binnen het team waren twee kampen ontstaan. De echte DWV-ers en de nieuwe jongens. Sommigen legden de schuld van de slechte resultaten bij mij neer en keken niet naar zich zelf. Ook de gebrekkige accommodatie speelde een rol in deze. We hebben te doen met beperkte middelen maar dat wist ik toen ik er aan begon dus dat wil ik zeker niet als excuus gebruiken.”

De Graaf benadrukt dat hij niet ander kon dan opstappen. Vanmiddag na de oefenwedstrijden tegen Diemen hakte hij de knoop door. De 4-2 nederlaag en vooral de instelling van de spelers (zes kwamen er te laat en twee kwamen er helmaal niet opdagen, red) was de spreekwoordelijke druppel. De Graaf: “Ik kon er niet meer van slapen. Ik moest dit doen. Ook in het belang van DWV.”

“Dit doet me heel veel pijn. Ik heb het bestuur verteld en die vonden het heel jammer. Ze zeiden dat ze voor 100% achter me stonden maar ik kan het gewoon niet meer. Ik moet ook aan mezelf denken en aan het belang van DWV is dit ook gewoon beter. Ik heb er veel energie in gestoken maar kreeg er van de spelers niets voor terug”

De Graaf zal DWv zeker niet de rug toe keren: “Ik neem nu wel even afstand en zal er de komende weken ook niet te vinden zijn maar DWV blijft wel mijn club!”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)