Home / Algemeen / De Haart en Gerlof verlengen hun contract bij Sporting Martinus

De Haart en Gerlof verlengen hun contract bij Sporting Martinus

Zowel Wim de Haart als Rob Gerlof hebben hun contract bij Sporting Martinus met een jaar verlengd. Beide oefenmeesters doen het dit seizoen naar behoren met een respectievelijke eerste- en tweede plaats in de competitie.

“Wij hebben bij Sporting Martinus het beleid om de contracten altijd met een jaar te verlengen. Ik ben bijzonder tevreden met beide trainers”, aldus de trotse voorzitter van Sporting Martinus, Pieter Monkelbaan.

Wim de Haart

“Het zondagelftal is een leuk team met veel jonge jongens die uit de eigen jeugd komen. We zijn daarmee een nieuwe weg ingeslagen en die bevalt tot nu toe goed. Het zaterdagelftal draait ook goed mee dus de sfeer op de club is goed. Beide elftallen staan op dit moment goed en daar ben ik, maar ook zeker de supporters, erg blij mee.”

Dat beide elftallen het zo goed doen, daar gaat het voorzittershart bij Monkelbaan sneller van kloppen. Sporting Martinus kende als club mindere jaren waarbij het eerste elftal vanuit de tweede klasse naar de vierde klasse degradeerde. “We hebben inderdaad mindere jaren gekend, met degradatie. Maar we hebben de weg omhoog weer ingezet. Als voorzitter ben je altijd blij als een elftal wint. Of dat nou de F23 is, of het eerste. Maar als mensen aan me vragen hoe het bij de club gaat, hebben we het natuurlijk altijd over de eerste elftallen.”

Nu beide elftallen in de top van het klassement meedraaien is het niet uit te sluiten dat Monkelbaan aan het einde van het seizoen twee extra kampioensschalen in de prijzenkast kan bijzetten. “Ik draai al lang genoeg mee om te weten dat alles kan gebeuren, maar we doen goed mee. Het zondagelftal heeft een goede kans om zeker bij de eerste drie te eindigen of om een periodetitel te pakken zodat we dan wel direct, dan wel indirect kunnen promoveren. Voor het zaterdagelftal wordt het lastiger. Ze staan wel tweede maar het gat met Arsenal is toch wel flink.”

Verslag: Jurgen Boegborn

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)