De Meer boekt bij Bloemendaal eindelijk weer overwinning

In de zondag derde klasse C heeft De Meer na zeven nederlagen op rij eindelijk weer eens drie punten weten te pakken. Op bezoek bij Bloemendaal waren de Amsterdammers met 1-2 te sterk. De Meer doet daarmee goede zaken in de strijd om handhaving.

“Het was misschien wel de minste wedstrijd van het seizoen,” aldus De Meer-trainer Stan Bijl. “We speelden zeker niet goed, maar daarom zijn de drie punten wel extra lekker. Het was overigens van beide kanten geen goede wedstrijd. Ik denk dan ook dat een gelijkspel de verhoudingen beter had weergegeven.”

De Meer begon matig aan de wedstrijd en Bloemendaal was de bovenliggende partij. Een 1-0 achterstand was dan ook het logische gevolg. De Meer leek hierna wakker geschud en naarmate de eerste helft vorderde kwamen de Amsterdammers beter in de wedstrijd. Een kwartier voor rust bewees Dylan van Dam zijn ploeg een goede dienst door de gelijkmaker aan te tekenen. Deze stand bleef tot het rustsignaal op het scorebord staan.

In de tweede helft was Bloemendaal iets sterker dan De Meer. De gastheren wisten de twee kansen die het kreeg echter niet te benutten. De Meer kon na rust eigenlijk niet gevaarlijk worden voor het doel van Bloemendaal. Toch trok de ploeg van Bijl tien minuten voor tijd aan het langste eind. Dylan van Dam tekende voor zijn tweede treffer van de middag door een voorzet van Ruben Peuchen binnen te werken. De Meer kwam hierna niet meer in de problemen en pakte eindelijk weer drie punten.

Kijk hier voor de overige uitslagen, de stand en het programma in de zondag derde klasse C.

Archieffoto: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)