Home / slideshow / De Meern (zondag 1A) stopt per direct

De Meern (zondag 1A) stopt per direct

In de zondag eerste klasse A heeft De Meern besloten om per direct het elftal terug te trekken. De club uit de gemeente Utrecht doet dit in verband met de ‘allerlei omstandigheden’, zo valt te lezen op de website van het AD. Tot nu toe behaalde het team drie punten uit twaalf wedstrijden. Het afgelopen weekend werd er met 6-0 verloren van AGB.

AGB boekt ruime overwinning in De Meern (0-6)

Het Algemeen Dagblad sprak na de speciaal ingelaste ledenvergadering nog met de trainer van het elftal, Jan Oosterhuis. “Voorzitter Wim Stolwijk stelde op enig moment de vraag wie we er een plezier mee zouden doen om door te gaan”, zegt Oosterhuis. “Ook na lang nadenken kon ik er geen antwoord op geven.”

De KNVB heeft in dezelfde competitie Papendorp uit de competitie gehaald, aangezien de bond voornemens is om de club te royeren. Doordat De Meern zich terugtrekt, blijven er twaalf teams in de competitie over. Voor AGB betekent dit dat de 3 punten die zijn behaald tegen De Meern moeten worden ingeleverd. Dat geldt ook voor Legmeervogels. SDZ moet 6 punten inleveren als beide teams uit de competitie gaan, 3 voor de overwinning op De Meern en 3 voor de overwinning op Papendorp. Het is nog niet bekend wat de gevolgen zijn voor de periode tussenstand.

 

Send this to a friend