De Meteoor heeft eerste punten binnen na zege op Wasmeer

In Amsterdam-Noord heeft promovendus De Meteoor haar eerste zege van het seizoen behaald. Tegen Wasmeer speelden de Amsterdammers een goede wedstrijd en wonnen zij met 3-1. Door dit resultaat staat De Meteoor op plek twaalf en houden zij Buiksloot en Wasmeer onder zich in de zondag tweede klasse B.

Voorafgaand aan het duel waren beide teams nog puntloos, er was dus sprake van een ware degradatiethriller in Amsterdam-Noord. De gasten uit Hilversum begonnen goed en waren in het eerste kwartier beter. Na vijftien minuten werd De Meteoor sterker en namen zij het heft in handen. De gastheren wisten voor rust op voorsprong te komen nadat Sergio Comvalius alleen op de Wasmeer-doelman af kon gaan. De aanvaller bleef rustig en zorgde voor de 1-0 ruststand.

meteoor 2

Na de thee bleef De Meteoor de bovenliggende partij en werd de voorsprong al snel verdubbeld. Ditmaal was Nolano Montblanc de doelpuntenmaker. Een kwartier na de 2-0 bracht Wasmeer het verschil weer terug naar één doelpunt en was de spanning in de wedstrijd helemaal terug.
meteoor 1

Wasmeer deed van alles om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, de bezoekers slaagden hier echter niet in. De Meteoor wist in de absolute slotfase wel te scoren en bracht de stand via Tom van Gellecom op 3-1. Niet veel later floot de leidsman voor eht einde van de wedstrijd en boekte De Meteoor haar eerste zege in de tweede klasse.

Foto’s John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)