De Meteoor verwelkomt grote IVV-groep

De Meteoor heeft een aardige kwaliteitsinjectie ondergaan. Liefst acht spelers maken de overstap van competitiegenoot IVV naar de Amsterdamse zondag vierdeklasser, dat er in totaal twaalf versterkingen bijkrijgt.

Veel moeite heeft trainer Trevor Strobbe er niet voor hoeven doen. Hij had contact met Wesley Grit en voor het gesprek kwam opeens Jerry Buddingh erbij. Vervolgens ging het snel en stroomde de rest binnen. “Het is één vriendengroep. Ik heb met Gerrie Breugem (nieuwe trainer van IVV, red.) afgesproken dat wij elkaars spelers niet zullen benaderen. Elke keer dat er weer eentje kwam, heb ik hem ervan op de hoogte gehouden. Alles is dus netjes gegaan.”

Naast Grit en Buddingh komen ook Gio Rademaker, Lars Hessels, Daan van Beek, Aylass de Vries, Stephan Ket en Jay Loots over vanuit Landsmeer. De oefenmeester ontvangt de spelers met open armen. “We hadden een hele jonge groep en met deze jongens krijgen we er een hoop ervaring bij. In principe zijn ze allemaal eerste elftal-waardig.” Bovendien krijgt Strobbe met Michel Lion een nieuwe assistent, ook afkomstig van IVV. Mocht het nodig zijn, is Lion beschikbaar om in te vallen. “Hij is keeper en spits geweest. Als ik een wedstrijd wil openbreken en hij is fit, is het fijn om zo iemand achter de hand te hebben.”

Een andere opvallende naam is Youri Nederlof. De spits is afkomstig van derdeklasser FC Purmerend en de zoon van Dennis Nederlof. Daarnaast verkassen Seqoa Koning (DRC), Brandon Voorn (SDZ) en Max Kauls (Purmersteijn 2) naar de nummer zes van de vierde klasse F. Daar tegenover staat het vertrek van Terzo Stemerdink (IVV), Massimo Kammeron (ZSGOWMS) en Don Goos (OFC zaterdag).

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)