Home / Homepage / De Meteoor wil fusie met TOB

De Meteoor wil fusie met TOB

De leden van sv De Meteoor hebben zich maandagavond tijdens een Bijzondere Ledenvergadering positief uitgesproken over een samenwerking met TOB. Bijna alle leden stemden voor het besluit om met TOB te samenwerken.

Het bestuur van De Meteoor heeft van de stadsdeelraad een mandaat gekregen om samen met TOB om tafel te gaan. Of TOB ook het gesprek met De Meteoor aan wil gaan, wordt woensdagavond duidelijk tijdens de ledenvergadering van TOB.

TOB moet sportpark De Melkweg aan het einde van het seizoen verlaten en moet op zoek naar een nieuw complex. Stadsdeel Noord is van mening dat er momenteel te veel sportparken en kleine voetbalverenigingen in Amsterdam-Noord zijn waardoor de velden niet optimaal gebruikt worden. Het stadsdeel heeft besloten dat onder andere sportpark De Melkweg gaat verdwijnen.

TOB zou terecht kunnen op het complex van De Meteoor, sportpark Tuindorp Oostzaan, maar in welke vorm is nog onduidelijk. De Meteoor en TOB zouden kunnen gaan fuseren, maar een constructie met TOB als onderhuurder behoort ook tot de mogelijkheden.

Verslaggever: Dylan Hoekzema

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!