Deelnemers en speelschema Amsterdam Indoor bekend

Op zaterdag 28 en zondag 29 december zal bij Borchland de tweede editie worden gehouden van Amsterdam Indoor. Naast de vele jeugdtoernooien zullen ook de eerste elftallen uit onze regio meedoen. Op Zaterdag is het de beurt aan de teams tot en met derde klasse en op zondag is het TOP toernooi.

De organisatie heeft besloten om voor enkele verenigingen een uitzondering te maken en ze te laten deelnemen aan het TOP toernooi omdat ze over zaalvoetballers op niveau beschikken.  Organisator Ricardo Hemmen: “ We hopen op die manier het sterkst mogelijke deelnemersveld te hebben samengesteld van de ingeschreven ploegen. Leuk is het natuurlijk dat ook AORC/Lebo (eredivisie zaalvoetbal, red) deelneemt. Zij zullen  met een mix komen van spelers uit het eerste , tweede en de A-junioren. Ik verwacht veel spektakel in ieder geval.”

De twee finalisten van vorig jaar, Chabab en winnaars JOS Watergraafsmeer, doen ook dit jaar weer mee. Beiden zijn als groepshoofd geplaatst. De wedstrijden beginnen zondag om 12:00 uur en de finale zal om 17:15 beginnen. Het complete speelschema zal binnenkort op de pagina van Amsterdam Indoor gepubliceerd worden. Net als het schema van het toernooi voor de derde tot en met de zesdeklassers.

Op zaterdag zal het deelnemersveld bestaan uit: CTO’70, dvc Buiksloot (2 teams), ZSGOWMS, FC Amsterdam, WV-HEDW (zon), KFC en Nieuw West. Op zondag zijn de deelnemers: Chabab, JOS Watergraafsmeer, Voorland, ZSGOWMS, Real Sranang, NFC, WV-HEDW (zat), AORC/Lebo Vastgoed, Monnickendam en HBOK.

De poule-indeling en het complete wedstrijdprogramma is te zien op de speciale pagina van Amsterdam Indoor of klik hier.