Home / Algemeen / Deelnemers Kampioenschap van Amsterdam bekend

Deelnemers Kampioenschap van Amsterdam bekend

Op zaterdag 22 augustus wordt voor de vierde keer het Kampioenschap van Amsterdam gehouden op de velden van AFC. Titelverdediger Swift is uiteraard van de partij. Dit jaar zal het toernooi op een dag worden afgewerkt en worden afgesloten met een Awardshow. Een dag dus voor de echte liefhebber van het amateurvoetbal in (groot) Amsterdam.

De organisatie had 24 teams uitgenodigd voor het toernooi. Op basis van de prestaties zouden de beste zestien teams worden uitgenodigd. AFC (zondag) doet niet meer omdat het dan al in actie moet komen in de Topklasse. Verder wezen Ajax (“past niet in onze voorbereiding”), Purmersteijn, Weesp, Legmeervogels, Aalsmeer, ZSGOWMS, Abcoude en AMVJ onze uitnodiging af.

De volgende zestien clubs komen op zaterdag 22 augustus in vier poules van vier in actie:

SLIDE SCHAAL

Pot 1: De Dijk, OFC, JOS Watergraafsmeer en Swift (titelverdediger)

Pot 2: Zeeburgia, WVHEDW, DCG en AFC (zaterdag)

Pot 3: Amstelveen Heemraad, Blauw Wit/Beursbengels, OSV (zaterdag), Pancratius, VVA/Spartaan (zondag), FC Almere, DVVA en HBOK

De loting zal binnenkort plaatsvinden en in een video bijdrage op onze site te zien zijn. Noteer 22 augustus dus vast in uw agenda, want deze dag mag u absoluut niet missen!