Van der Deijl (Legmeervogels) gaat voor eerste elftal bij RODA ’23

Yorick van der Deijl speelt volgend seizoen voor RODA ’23. De club uit Bovenkerk neemt de spits over van Legmeervogels. Na twee seizoenen in het tweede elftal neemt Van der Deijl afscheid van Legmeervogels en kiest hij voor een nieuw avontuur bij RODA ’23.

Van der Deijl hoopt zich, na twee jaar in het tweede van Legmeervogels, in het eerste elftal van RODA ’23 te spelen. “Ik heb geen zin om nog een jaar in het tweede van Legmeervogels te spelen. Vorig seizoen heb ik nog een paar keer met het eerste meegetraind maar dat is dit seizoen helaas ook niet meer gebeurd. Ik wil volgend seizoen graag in een eerste elftal spelen en daarom heb ik ervoor gekozen om over te stappen naar RODA ’23.”

De spits is met het tweede elftal van Legmeervogels nog vol in de strijd voor de tweede periode en hoopt het seizoen daarmee goed af te maken. “We hadden een moeizame start van het seizoen maar de laatste tijd spelen we goed en winnen we veel wedstrijden. Ik heb zelf ook een lekker seizoen en met zeventien goals heb ik denk ik een belangrijk aandeel in de goede resultaten. Ik hoop dat we uiteindelijk de tweede periode winnen.”

Van der Deijl gaat bij RODA 23 samenwerken met de nieuwe trainer Cor ten Bosch en hij kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. “Ik heb twee keer met de trainer gesproken en ik heb daar een heel goed gevoel aan over gehouden. Ik wil mezelf laten zien en een basisplaats veroveren. RODA 23 hoort in de tweede klasse thuis en ik hoop dat we volgend seizoen in de derde klasse bovenin kunnen meedraaien en strijden om de prijzen.”

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)