Dennis van Bree (Diemen) volgt Martin van Egmond naar TOG

Dennis van Bree gaat Diemen na drie seizoen verlaten. De 30-jarige aanvaller vertrekt net als trainer Martin van Egmond naar TOG.

Dat Van Bree Diemen inruilt voor TOG is opmerkelijk te noemen, aangezien de aanvaller in februari nog aangaf graag een stap hogerop te willen. “Dat was in eerste instantie ook mijn bedoeling, alleen gaat het momenteel privé niet helemaal lekker. Ik wil dat graag eerst weer op de rit krijgen, voordat ik me weer volledig op voetbal ga focussen.”

Bij TOG wordt Van Bree herenigd met trainer Martin van Egmond. “Martin ken ik al sinds ik vijf ben en het is een goede vriend van me. Hij kent mijn situatie en wilde graag dat ik bij hem kwam voetballen. Diemen wilde me ook graag hebben en ik kon ook naar clubs die op een hoger niveau spelen, maar daar stond me hoofd op dit moment niet naar.”

Van Bree De Haas Diemen

Van Bree hoopt op een mooi seizoen bij TOG en daar het plezier weer terug te kunnen vinden. “Ik ken daar niet alleen Martin, maar ook Mark Stobbelaar en nog wat andere jongens. Ik kan daar lekker ontspannen mijn wedstrijden gaan spelen en hopelijk kunnen we met z’n allen ook een mooie prestatie neerzetten.”

Naast Van Bree bewandelt ook Pepijn Stuart dezelfde weg. Daarnaast sluiten ook Noel Walda, Nino Walda (beide NVC), Martino Boodoe, Randy Comvalius (beide CTO’70), Danny Colle (TOB), Donny Schoenmaker (Waterwijk), Ivo de Waal (DOS Kampen), Jente van Dijk, Boris Auburg en Bapitiste Duporge (allen WV-HEDW) zich komend seizoen aan bij de selectie van Martin van Egmond.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Michelle de Haas

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!