Foto Rob Beense

Dennis Kaars gaat toch als BvCM Topscorer de winterstop in

Dennis Kaars (De Dijk) en Lieselotte Wels (Buitenveldert) gaan als koploper de winterstop in van het BvCM Topscorer klassement. Vooral de eerste plaats van Dennis Kaars is verrassend. Door zijn twee treffers tegen Vlissingen afgelopen weekend gaat hij Jesse van Huisstede op tweetiende punt voorbij.

Kaars is blij dat hij op het laatste nippertje toch nog als topscorer de winterstop ingaat. “Maar uiteindelijk koop je daar niets voor natuurlijk, het gaat om het eindklassement. De titel leeft zeker bij mij en ook de club, ik krijg veel leuke reacties van supporters en ik merk dat mijn medespelers me de doelpunten gunnen. Ik kijk zelf iedere week naar de uitslag van Weesp, om te kijken of Van Huisstede heeft gescoord. Dat zou ik normaal nooit doen. Ik ben al een paar keer heel dichtbij geweest, ik ben er dus op gebrand de titel een keer binnen te slepen.”

mannen

 

Klik hier voor de complete lijst met alle spelers die minimaal vier punten hebben verzameld

Bij de vrouwen gebeurde er afgelopen weekend niet veel. Alleen Ajax en het tweede team van Wartburgia kwamen in actie. Ashly Bakker voegde een doelpunt aan haar totaal toe en komt nu in de Top 10 binnen. Liselotte Wels lijkt goed op weg om haar titel te verdedigen en opnieuw een ticket naar Barcelona te winnen.

SLIDE

Klik hier voor de complete stand bij de vrouwen die minimaal twee keer gescoord hebben.

Foto Rob Beense: Dennis Kaars maakte tegen Vlissingen zijn twaalfde en dertiende doelpunt van het seizoen

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!