Dennis Kaars maakt grote sprong in BvCM Topscorer

Rahim Abdul (Chabab), Daniel Schermer (Purmersteijn) en Jesse van Huisstede (Weesp) wisten alle drie afgelopen weekend een keer raak te schieten. Zij brachten hun totaal daar mee op negen doelpunten. Bij de vrouwen gaan Lieselotte Wels (Buitenveldert) en Shanon Molleman (Wartburgia) gelijk op met acht goals.

Het lijkt er op dat we dit seizoen een spannende strijd gaan krijgen in het BvCM Topscorer klassement. Zowel  bij de mannen als de vrouwen is de spanning na de eerste periode behoorlijk te snijden. De grootste sprong werd gemaakt door Dennis Kaars. De spits van De Dijk scoorde twee keer tegen AFC’34 en brengt zijn totaal daar mee op vijf. Hij klimt nu naar de gedeelde vierde plaatst.

SLIDE M

Klik hier voor alle spelers die dit seizoen minimaal drie keer gescoord hebben.

Bij de vrouwen is het stuivertje wisselen aan de kop van de ranglijst. Mollema (Wartburgial) en Wels (Buitneveldert) staan gedeeld aan de leiding met acht treffers. Wels scoorde er zaterdag twee, terwijl Molleman een treffer voor haar rekening nam. Er moet wel aangetekend worden dat de vrouwen van Ajax al een paar weken, wegens interlands, niet gespeeld hebben. Zij  starten vrijdag weer.

SLIDE V

Klik hier voor alle spelers die minimaal twee keer gescoord hebben.

Foto boven Reinoud Buijs: Dennis Kaars in actie tegen Fortuna Sittard

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!