Dennis Koorn neemt bij OSV het stokje over van Jack de Gier

Dennis Koorn is zaterdagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie bij OSV gepresenteerd als nieuwe trainer van de zondag derdeklasser. Afgelopen maandag gaf Koorn een proeftraining en na afloop[ kwam hij met het bestuur overeen in ieder geval tot aan het eind van het seizoen trainer te zijn.

Koorn zat sinds april van het vorig jaar zonder club nadat hij bij Beursbengels was ontslagen. Ook was hij toen tijdelijk trainer van Blauw Wit. Daarvoor was hij zowel bij TOB als Monnickendam drie jaar werkzaam.

Foto OSV: Dennis Koorn schudt de hand van voorzitster Ilona Rozendaal
Foto OSV: Dennis Koorn schudt de hand van voorzitster Ilona Rozendaal

Koorn: “Ik was in de zomer al kandidaat bij OSV maar toen kozen ze uiteindelijk voor Jack de Gier. Na het vetrek van Jack naar Almere City namen ze weer contact met me op en vroegen ze of ik er nog steeds voor open stond. En dat sta ik. Ik heb wel weer zin om aan de slag te gaan. We hebben afgesproken dat ik in ieder geval het seizoen afmaak en dat we pas in een later stadium zullen praten over volgend seizoen. We moeten eerst maar eens kijken of het klikt.”

Koorn is momenteel ook nog actief als doelman. Koorn: ” Ik ben keeper bij de zaterdagtak van NFC. Dat was ook een beetje een noodgreep omdat hun keeper geblesseerd was. Die is nu weer terug dus ik blijf als oproepkracht beschikbaar, maar het is prima te combineren hoor.”

OSV staat momenteel op de tweede plaats in de derde klasse C achter koploper AGB. Klik hier voor de complete stand.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!