Home / Algemeen / Dennis Koorn ook volgend seizoen hoofdtrainer van OSV

Dennis Koorn ook volgend seizoen hoofdtrainer van OSV

Dennis Koorn heeft zijn contract bij OSV met een jaar verlengd. Zowel het bestuur als de oefenmeester zelf waren tevreden over de huidige situatie waardoor beide partijen er snel uit waren.

Koorn gaf begin maart nog aan de situatie nog even te willen bekijken, maar is blij dat hij ook volgend seizoen voor de groep mag staan. “Alle partijen zijn tevreden over hoe het nu gaat. De groep heeft het vertrouwen in mij uitgesproken dus daarna waren we er snel uit.”

De oefenmeester nam in de winterstop het stokje over van de naar Almere City vertrokken Jack de Gier. Een maand later kon al het eerste feestje worden gevierd met het binnen halen van de tweede periode. Hoewel OSV slechts een achterstand van vijf punten heeft op koploper AGB, denkt Koorn dat de ze de titel afgelopen weekend hebben verspeeld. “Ik denk dat we het afgelopen weekend tegen RODA’23 hebben laten liggen. We hebben genoeg kansen gehad om de wedstrijd te beslissen, maar speelden uiteindelijk op een ongelukkige manier met 2-2 gelijk. Dus ik denk dat we het kampioenschap uit ons hoofd kunnen zetten en de focus moeten verleggen naar de nacompetitie.”

Dennis Koorn Seijmour OSV

Dat OSV de focus nu verlegt naar de nacompetitie, betekent volgens Koorn niet dat de club nu anders gaat spelen of de competitie wil verwaarlozen. “Misschien dat ik in de laatste wedstrijd de jongens die op scherp staan op de bank laat en iets voorzichtiger om ga met de jongens die niet helemaal fit zijn. Maar dat is nu moeilijk te zeggen. Als het verschil op de laatste speeldag maar twee punten is zou het stom zijn om de kans op het kampioenschap te laten liggen.”

Koorn hoopt volgend seizoen met zijn team uit te mogen komen in de tweede klasse en denkt dat zijn huidige selectie daar ook tot zijn recht kan komen. Toch is het nog niet helemaal zeker met welke selectie de oefenmeester volgend seizoen kan werken. “Je weet natuurlijk nooit hoe het in de nacompetitie gaat, maar als iedereen fit is kunnen wij van iedereen winnen. Op dit moment staat er een ploeg die klaar is voor de tweede klasse, maar er wordt ook aan alle kanten aan mijn selectie getrokken. Uiteraard ben ik zelf ook bezig met de selectie voor volgend seizoen, maar mijn netwerk is vooral sterk in de zaterdagtak en die jongens zijn moeilijk over te halen om op zondag te spelen. Dus bij deze schrijf ik een open sollicitatie uit, want iedere goede voetballer is welkom bij OSV.”

Benieuwd naar de actuele stand in de zondag derde klasse C? Klik dan hier.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto boven: OSV.nl / Foto onder: Peter Seijmour