Dick Trock nieuwe trainer TOB

Dick Trock wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van de, voorlopige, zaterdag tweedeklasser TOB. Trock is daarmee de opvolger van Dennis Koorn die vanaf volgend seizoen weer onder de lat zal staan. TOB staat momenteel stijf onderaan en degradatie lijkt onafwendbaar.

Afgelopen weekend tekende de 50-jarige Trock een contract voor één seizoen met de club uit Tuindorp Oostzaan. Net als Koorn is ook Trock een keeper. Zo speelde hij ondermeer voor Ajax en Telstar in het betaalde voetbal en bij de amateurclubs DWV, OSV en Zilvermeeuwen.

Momenteel is de magazijnbeheerder assistent-trainer van Pieter Mulder bij hoofdklasser Koninklijke HFC in Haarlem. Daar heeft hij ook het talententeam (onder 23) onder zijn hoede. Trock kent een lange geschiedenis als trainer.  Hij was onder andere werkzaam bij Stormvogels, OFC, FC Abcoude, AH’78, Monnickendam, FC Volendam en EVC.

Samen met assistent-trainer Robby Harewood en verzorger én clubicoon Cees van Dijk gaat Dick Trock het ’technische hart’ van de voetbaltak inhoud geven.  Trock kijkt ontzettend uit naar zijn nieuwe club: “Als we mochten degraderen is volgend seizoen de ambitie om zo snel mogelijk weer terug te keren in de Tweede Klasse. TOB is een mooie club met een schitterende accommodatie, rijke historie en goede organisatie waar ik mij ongetwijfeld snel thuis zal voelen”.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!