Diemen komt weer niet tot winst

Zondag derde klasser SV Diemen heeft ook haar derde wedstrijd van het seizoen niet in winst weten om te zetten. DSOV was met 1-4 te sterkt. Diemen heeft na drie wedstrijden slecht een punt.

Diemen bevindt zich in de hoek waar de klappen vallen en na de terechte verliespartij van vorige week (tegen DCG) was de ploeg er op gebrand om dit keer een goed resultaat neer te zetten. Diemen begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al vroeg een 100% kans toen van Bree na een knappe actie en dito pass Stobbelaar vond die vrij voor de keeper niet wist af te werken.

diemen dsov

Vijf minuten later opnieuw een grote kans toen na een knappe aanval Jordan Gemert vrij voor de keeper verscheen, hij had echter te veel tijd nodig en zijn schot werd geblokt. Aan de andere kant was het wel meteen raak toen de mee opgekomen linksback ineens uithaalde en van grote afstand keeper Moen kansloos liet.

Diemen was duidelijk even de kluts kwijt en moest na een miscommunicatie achterin nog een goal incasseren, na een kluts viel de bal voor de voeten van een aanvaller die vrij kon inschieten.

diemen dsov

Na rust probeerde Diemen meteen de grip weer terug te pakken maar sloeg DSOV opnieuw toe. De rechtshalf van DSOV leek een overtreding te maken maar de scheids liet doorspelen waarna zijn voorzet werd ingekopt. Hierna was het verzet gebroken en scoorde DSOV nog een keer uit een klutssituatie waarna Stobbelaar de eretreffer mocht verzorgen,

Verslag en foto’s Boaz Saam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)