Diemen staat ook tegen Bloemendaal met lege handen

In de derde klasse C heeft Diemen heeft ook de zesde competitie wedstrijd niet in winst weten om te zetten. Op het eigen sportpark de Diemen stal pakte Bloemendaal de punten. Invaller Wouter Snel was de matchwinner door in de zeventigste minuut de enige treffer van de middag te maken. De ploeg van trainer Gerrie Breugem bleef weer met lege handen achter en staat na deze nederlaag nog steviger op de laatste plaats in 3C met één punt uit zes duels.

Diemen kon van achteruit de opbouw verzorgen en had het betere van het spel. De gasten uit Bloemendaal zetten nauwelijks druk op de helft van de thuisploeg. De defensie van Bloemendaal stond goed en gaf niet veel kansen weg. Thorben Krenten en Gianno Dos Passos zorgden wel voor het nodige gevaar, maar Diemen bleef nog zonder doelpunten. Het bleef 0-0 bij rust.

In de tweede helft bleef Diemen op jacht gaan naar de verdiende openingstreffer. Het kreeg een goede kans via Giliano Eyken, maar zijn schot stuiterde via onderkant lat weer het veld in. Daarna zag Jordan Gemert zijn harde schot net langs de verkeerde kant van de paal gaan. In een spaarzame uitval van Bloemendaal moest keeper Dave Moen zich helemaal uitstrekken om de boogbal van Wouter Snel uit het doel te houden.

In de zeventigste minuut was het toch Bloemendaal dat tegen de verhouding in op voorsprong kwam. Wouter Snel was de doelpuntenmaker. In de resterende tijd lukte het Diemen niet om tot scoren te komen. Ook in het alles of niets offensief hield Bloemendaal stand en vlak voor tijd ontving Diemen-verdediger Jelle de Wild ook nog zijn tweede gele kaart. Het veranderde niets meer aan de stand. Zo bleef de ploeg van Gerrie Breugem opnieuw met lege handen staan.

Kijk hier voor de andere uitslagen, de stand en het programma in de zondag derde klasse C.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)