Dino Cornet (ex-Zeeburgia) had zich onsterfelijk kunnen maken

Dino Cornet, vorig seizoen nog spelend voor Zeeburgia, had zich vannacht onsterfelijk kunnen maken voor Curacao. Tijdens de WK kwalificatie wedstrijd tegen El Salvador kreeg hij al invaller een grote kans op de verdiende gelijkmaker, maar Cornet zag zijn inzet niet in het doel belanden. Curacao verloor met 0-1.

De ploeg van Patrick Kluivert speelde zonder Jonathan Richard van AFC die nog steeds geblesseerd is, maar uiteindelijk dus wel met Cornet. Tegen El Salvador liep de ploeg tegen de eerste nederlaag op in zes kwalificatie wedstrijden. Al na twaalf minuten scoorde Alexander Larin het enige doelpunt van de wedstrijd.

In de 78ste minuut mocht Dino Cornet zijn debuut maken. Kluivert liet hem invallen voor Rihairo Meulens. In die twaalf minuten kreeg Cornet dus een grote kans om zijn ploeg naast EL Salvador te schieten maar hij faalde jammerlijk.  Woensdag om 03:35 uur is de return. Als de 1-0 nederlaag niet wordt goed gemaakt is de WK -droom van Curacao voorbij.