Home / Algemeen / Doelpuntenmakers hebben nog vier weken in CANS Topscorer

Doelpuntenmakers hebben nog vier weken in CANS Topscorer

Met nog vier wedstrijden te gaan zijn ook de laatste weken aangebroken in de strijd om de Cans Topscorer. Wie wint de rest naar Barcelona en bekroond zijn/haar seizoen met een prachtige prijs. Het Amsterdamsche Voetbal zal de winnaars huldigen tijdens de Awardshow aan het eind van het seizoen samen met de bekendmaking van de ‘beste speler en speelster’, talent en coach van het jaar. Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

De voorsprong bij de mannen voor Dennis Kaars is aanzienlijk. De spits staat echter al een paar weken droog dus of hij ook de meest scorende speler van het seizoen gaat worden is nog maar de vraag. Mitchell Faerber (AFC zaterdag) voegde weer een doelpunt aan zijn totaal toe en brengt zijn total op 19. Eentje minder dan Kaars. Floris Dokkum (AFC zaterdag, +1) en Jordy de Groot (Legmeervogels, +2) staan op achttien en maken een alleen een grote kans op het podium.

Klik hier voor de stand (bijgewerkt t/m 11 april) bij de mannen

Bij de vrouwen voegde Dominique Hidayat weer twee treffers toe aan haar totaal en ze heeft er nu al 31 gemaakt. De tweede plaats in het klassement is voor Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2, +1), maar de derde strijd om de derde plaats is nog volledig open.

Klik hier voor de stand (bijgewerkt t/m 11 april) bij de vrouwen

Foto Tom Poederbach: Mitchell Faerber heeft dit seizoen al 19 keer gescoord

 

Send this to a friend