Doelpuntenschaarste Hoofddorp houdt aan

Het blijft dit seizoen stroef lopen bij Hoofddorp. De ploeg won nog maar 1 keer en maakte bovendien pas 6 goals. Ook de tegenstander van zondagmiddag kent een moeilijker start. VIOS-W won nog helemaal niet en maakte nog maar 5 goals. De 0-0 was misschien dan ook geen verrassende uitslag.

Hoofddorp was er halverwege de eerste helft wel dichtbij geweest, toen een schot van Stanley van den Assem op de lat eindigde. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar moest een paar keer oppassen. Zo werd een corner van VIOS-W ternauwernood van de lijn gehaald en claimden de bezoekers uit Warmenhuizen een penalty toen Lasse Botman naar de grond ging. De scheidsrechter ging daar echter niet in mee.

Ook na rust had Hoofddorp het meest de bal, maar moest het op blijven passen voor VIOS-W. De bezoekers hadden na rust de beste kansen, maar scoorden ook niet. Een puntje dus voor beide ploegen.

Volgende week gaat Hoofddorp op bezoek bij De Zouaven, dat zaterdag verloor van De Dijk. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Eerste klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)