Don Guezen gaat voor vierde jaar bij HBOK

HBOK en coach Don Guezen hebben besloten om ook volgend jaar met elkaar verder te gaan. Guezen presteert prima met de club uit Zunderdorp en gaat samen met AMVJ aan de leiding in de zaterdag tweede klasse A. Voor de oefenmeester wordt aankomend jaar alweer het vierde seizoen bij HBOK.

De trainer over zijn contractverlenging. Don Guezen: “HBOK is een gezellige en gemoedelijke club waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik koester de fijne mensen die bij de club betrokken zijn en werk graag nog een seizoen met hen samen. Daarnaast is de club lekker dicht bij huis en komt er volgend seizoen een hele talentvolle lichting over waarmee ik graag ga werken.”

Guezen nieuw
Guezen is tevreden over de huidige selectie. “ Het elftal is echt een eenheid geworden, daarnaast is het een leuke groep om mee te werken. We spelen dit seizoen verzorgd voetbal, al hebben we vaak moeite met de defensief ingestelde tegenstanders die we tegenkomen. Gezien de plek waar we staan moeten we voor het kampioenschap gaan. Maar dat zal niet makkelijk worden, wij zijn namelijk nu de te kloppen ploeg.”

HBOK gaat aankomend weekend op bezoek bij Castricum. Kijk voor alle uitslagen, wedstrijdverslagen, stand en het volledige programma op de klassenpagina van zaterdag 2A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)