Don Guezen kijkt vooruit op HAV Poule

Komend weekend starten we met de dertiende speelronde van de HAV Poule. De jackpot staat inmiddels op 350 euro. Op vrijdag geven we een trainer van een club uit onze regio ook de kans om zijn voorspelling te doen. Deze telt echter niet mee als het gaat om het winnen van de jackpot! Deze week is het de beurt aan Don Guezen , trainer van tweedeklasser HBOK.

Tot nu toe hebben Bart Logchies (Ajax, zaterdag), Juan Fernandez Coto en Charly Olf (Beursbengels) het het beste gedaan van de trainers . Zij voorspelden er vier goed.

Don Guezen heeft dit weekend veel vertrouwen in de thuisploegen, bij maar liefs vier wedstrijden denkt de trainer dat de gastheren zullen zegenvieren. Zo gaat Guezen er vanuit dat WV-HEDW op eigen bodem zal winnen van DSO. Chabab-JVC Cuijk zal in een thuisoverwinning eindigen en Hoofddorp gaat winnen van Legmeervogels. Verder denkt de oefenmeester dat JOS Watergraafsmeer haar koppositie met succes zal verdedigen op bezoek bij NVC en dat Ajax de punten moet delen bij Barneveld. Tot slot gaat Guezen er vanzelfsprekend vanuit dat zijn eigen elftal de derby tegen Monnickendam zal gaan winnen.

Guezen leeft met vertrouwen toe naar de wedstrijd van aankomende zaterdag. Guezen: “ Hopelijk wordt het een mooie middag met goed weer en veel toeschouwers. Monnickendam heeft een fris en jong team waar we het lastig mee zullen krijgen. Wij zullen scherp moeten verdedigen en geduldig moeten zijn om Monnickendam te verslaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goedkomt en dat wij de punten zaterdag in Zunderdorp houden.”

Doe je nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal en denkt je het beter te weten dan Don Guezen?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten als reactie op dit bericht of op onze Facebookpagina! De Jackpot wordt uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspelt. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

De voorspelling van Don Guezen ziet er als volgt uit:

Guezen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!