Home / Algemeen / Don Guezen vertrekt na één seizoen bij Ouderkerk

Don Guezen vertrekt na één seizoen bij Ouderkerk

Hij had het anders in gedachte, maar de samenwerking tussen Don Guezen en zondag derdeklasser Ouderkerk is van korte duur. De trainer besloot na lang nadenken zijn contract niet te verlengen en het bij één seizoen bij de promovendus te houden. “Ik wilde eigenlijk afsluiten bij Ouderkerk.”

“Ik was niet van plan het bij één jaar te houden”, is de oefenmeester eerlijk. “Toen ik hier een jaar geleden tekende, was het mijn bedoeling dat Ouderkerk mijn laatste club zou zijn. Ik wilde hier wel vijf jaar blijven en er dan een eind aan maken. Het is jammer dat het bij één seizoen blijft.”

De laatste weken zette Guezen echter aan het denken over zijn toekomst. “Het bestuur en de technische commissie wilden graag dat ik zou blijven, maar vanuit de spelersgroep kreeg ik andere verhalen door. Het zijn er een paar, een stuk of vijf, alleen wil ik niet het risico lopen dat het in de toekomst misschien zou gaan botsen. Dus heb ik voor mezelf gekozen, mijn gevoel was niet goed.”

Er had immers nog meer ingezeten voor zowel hem als Ouderkerk. “Er zit heel veel potentie in de club en de spelersgroep, alleen moeten ze daarvoor wel bereid zijn er alles aan te doen. Ik heb het gevoel dat zij daar anders over denken. Misschien heeft dat ermee te maken dat het meer een vriendenteam is. Die mening van de spelers heeft mijn keuze wel beïnvloed.”

Zo neemt Guezen in mei na één seizoen al afscheid van de club waar hij eigenlijk zijn loopbaan wilde afsluiten. Over zijn toekomst heeft de oefenmeester dan ook nog niet nagedacht. “Ik laat het op me af komen en ga niet bij alle clubs rond solliciteren. Zo heb ik het vorig jaar ook gedaan. Mocht er nog iets nieuws komen, heeft de zondag wel mijn voorkeur.”

Foto Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)