Donny Geel verkast van De Meteoor naar Kadoelen

Donny Geel vertrekt bij De Meteoor. De 31-jarige aanvaller verlaat de degradant om bij Kadoelen te gaan voetballen.

Volgens Geel was het na twee jaar bij De Meteoor tijd voor een nieuwe stap in zijn carriere. “Het was eerst de bedoeling om een vriendenteam te beginnen maar dat ging uiteindelijk niet door. Maar ik was gewoon toe aan wat anders.”

Geel beleefde met De Meteoor niet het beste seizoen uit zijn loopbaan en degradeerde uiteindelijk uit de derde klasse. “Het is niet leuk om bijna alle wedstrijden die je speelt te verliezen. Maar we hebben ons best gedaan. De Meteoor is een leuke en gezellig club en ik ga dat zeker missen. Maar het lijkt me ook leuk om weer eens om de bovenste plekken te spelen.”

Donny Geel Jos Spitteler 2

Kadoelen deed dit seizoen lang mee in de strijd om het kampioenschap maar liep uiteindelijk zelfs de nacompetitie mis. Geel hoopt komend seizoen met de club uit Amsterdam-Noord wel te promoveren. “Ik was al eerder door Kadoelen benaderd maar toen zag ik een overstap nog niet zitten. Maar Kadoelen is wel een club met ambitie en ik hoop dat we volgend seizoen voor het kampioenschap kunnen gaan.”

Geel heeft er vertrouwen in dat het een mooi seizoen kan worden bij Kadoelen en hoopt daar ook zeker zijn eigen bijdrage in te kunnen leveren. “Dit seizoen ging het allemaal wat minder, maar dat lag ook aan mezelf. Ik ga er vanuit dat ik ook volgend seizoen in de basis kom te staan maar die garantie heb je natuurlijk nooit. Het zou mooi zijn als ik er komend seizoen vijftien kan maken, maar al maak ik er vijf, het belangrijkste is dat we promoveren.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)