Home / Algemeen / Drie goals Sergio Comvalius bezorgen AGB eerste periode

Drie goals Sergio Comvalius bezorgen AGB eerste periode

AGB heeft in de derde klasse C de eerste periode al na zeven wedstrijden weten te veroveren. De ploeg van Senel Cebar liet niets aan het toeval over en verpulverde Zwanenburg met 6-1. Met nog een wedstrijd te gaan zijn de Amsterdammers door de concurrentie niet meer in te halen. Sergio Comvalius scoorde drie keer.

Trainer Senel Cebar: “Na een half uur stonden we al met 4-0 voor en pas vlak voor rust maakt Zwanenburg 5-1. We hebben ze echt helemaal zoek gespeeld de eerste helft. Ik ben nu bezig aan mijn achtste seizoen en ik heb echt nog nooit zo’n goede eerste helft gezien. Ik ben echt heel trots op die jongens. Niet alleen op Sergio (Comvalius, red.), maar echt op het hele team. Ze waren scherp, wonnen elk duel en lieten mooie combinaties zien.”

Al vroeg in de wedstrijd opende Comvalius de score. Rasin Yalcin zorgde voor de tweede treffer en met nog twee treffers van Comvalius stond er na een half uur dus 4-0 op het scorebord.  Lesley van Dams zorgde nog voor rust voor de vijfde treffer. Pas in de 44ste minuut deed Zwanenburg wat terug.

periodeweinst AGB

Cebar: “Na rust geloofden ze het wel. De druk was er af.” Alleen Feytullah Olgun maakte nog een treffer voor de thuisclub waardoor de 6-1 eindstand werd bereikt. AGB heeft zich dus nu al verzeker van de nacompetitie. Cebar: ” De laatste jaren is dat ons niet goed bevallen. We werden steeds vroegtijdig uitgeschakeld. Eigenlijk moeten we nu zeggen dat we voor de titel gaan. We staan minimaal vijf punten voor op de concurrentie, maar het seizoen duurt nog zo lang. Deze prijs is in ieder geval binnen en dat is meer dan terecht op basis van de eerste zeven wedstrijden. We hebben alleen van Ouderkerk verloren en die wedstrijd hadden we ook moeten winnen.”

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de zondag derde klasse C.