Foto: Tom Poederbach

Duel tussen AFC (zaterdag) en CSW drie minuten voor tijd gestaakt

De wedstrijd tussen AFC (zaterdag) en CSW in de eerste klasse A heeft het einde niet gehaald. Drie minuten voor tijd staakte scheidsrechter Peter de Waard het duel omdat hij genoeg had van het vele commentaar op de arbitrage.

Op het moment dat de wedstrijd werd stilgelegd, leidde AFC met 2-1. Na negentien minuten had Mauritsio Helstone op aangeven van Willem Deetman de score geopend. Na de rust verdubbelde Thierry van der Kooye, waarna Sander Kunzeler iets terugdeed. Hij profiteerde optimaal van Amsterdams balverlies en schoot de bal over doelman Gijs van Zetten, die iets ver voor zijn doel stond.

De arbiter trok in die 87 minuten liefst tien kaarten, waarvan één rode voor CSW-speler Jelle van den Bosch vanwege natrappen. Uiteindelijk was voor De Waard de maat vol, toen er weer onenigheid was tussen spelers van beide ploegen. “Op een gegeven moment ben je er ook een beetje klaar mee als iedere beslissing wordt aangevochten”, zei hij. Vanwege aanhoudend commentaar op zijn leiding staakte hij de wedstrijd.

Wat er met de resterende drie minuten gebeurt, is nog niet bekend. Zowel AFC als CSW wilde het duel namelijk afmaken. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag eerste klasse A.

Foto’s Tom Poederbach

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC