dvc Buiksloot is nu echt van start

De fusievereniging dvc Buiksloot, voortgekomen uit DWV en De Volewijckers, heeft vandaag haar website gelanceerd. Daarmee is de club weer een stap verder in haar ontwikkeling. Voorzitter Rob Schulp gaat in zijn openingswoord onder andere in op de accommodaties voor komend seizoen.

Schulp bedankt in zijn openingswoord de vele vrijwilligers die zich de afgelopen maanden hebben ingezet voor de nieuwe vereniging. Schulp: “Mijn dank gaat uit naar alle vrijwilligers die in de afgelopen zomerstop zoveel goed werk hebben verricht om de clubs zo goed mogelijk samen te laten smelten. Ik ben ervan overtuigd dat indien de andere leden net zo goed samenwerken, wij binnen afzienbare tijd het echte ‘wij gevoel’ op de velden van ons sportpark zal ontstaan.”

Tevens stelt hij dat door het krappe tijdschema nog niet alles in orde is en dat er nog voldoende moet gebeuren. Over de accommodatie zegt hij het volgende: “Het is de intentie van de vereniging om, na de verbouwing die de komende maanden op Sportpark Buiksloterbanne zal plaatsvinden, zo snel mogelijk na de winterstop te verhuizen richting ons uiteindelijke onderkomen” Dvc Buiksloot start het seizoen op het complex van DWV.

De nieuwe website is te vinden op www.dvcbuiksloot.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)