SONY DSC

DWS haalt fors uit tegen VVA/Spartaan

In de zondag derde klasse C heeft DWS geen spaan heel gelaten van het geplaagde VVA/Spartaan. In de eerste 45 minuten bood de degradant nog goed partij maar na de rust was er geen houden meer aan voor de ploeg van Petar Djenic: 8-0. DWS heeft de derde plaats stevig in handen en is nog vol in de race voor de derde periode.

“Voor ons was het zaak om de punten binnen te halen zonder tegen blessures of kaarten aan te lopen”, aldus Guus Uhlenbeek. “Of het dan 3-0 of 8-0 wordt maakt me niet zoveel uit. Iedereen kent de problemen waar VVA/Spartaan mee te maken heeft. Gelukkig hadden ze nog een elftal op de been weten te brengen. In het eerste kwartier waren zij de betere ploeg. Daarna zag je wel dat ze nauwelijks meer trainen.”

Aanvoerder Mohamed Aznag opende het doelpuntenfestijn voor DWS

“We scoorden op de juiste momenten”, zegt de coach. DWS kwam op voorsprong door doelpunten van Mohamed Aznach en de achttienjarige Redouan Taha el Idrissi. De jongeling maakte ook zijn tweede van de middag en dit bleek het startsein voor een doelpuntrijke tweede helft. Dankzij treffers van Dagasan, Patrick en een hattrick van Celso Uhlenbeek liep DWS uit naar een grote overwinning.

Het heeft er alle schijn van dat DWS aan het einde van de rit voor promotie mag gaan spelen. Uhlenbeek: “Ik ben hier heel blij mee want we hebben toch wel een lastig seizoen gehad. Spelers die komen en gaan, het bestuur dat aftreed. We richten ons nu op het winnen van de derde periode.” Daarin staat DWS op één punt achterstand van Bloemendaal met nog drie wedstrijden te gaan.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag derde klasse C.

Foto’s: Felipe Bujan

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)