DWS
DWS

DWS knokt zich twee keer terug tegen Buitenveldert

De wedstrijd tussen DWS en Buitenveldert beloofde spannend te worden en dat bleek al direct na de aftrap. Beide teams gingen er vol voor en er waren kansen over en weer. Vier doelpunten later en een vermakelijke middag leverde geen winnaar op.

Binnen een minuut had Buitenveldert al de eerste kans, maar het schot ging net over. Even later moest DWS-doelman Tim Kruse redding brengen op een schot van Wilner Leygraaff. DWS kwam al snel terug in de wedstrijd en er werden kansen gecreëerd aan beide kanten. Tot aan een half uur spelen kregen beide teams nog een aantal goede scoringskansen, maar die werden niet benut. Net voor rust was het dan toch raak voor Buitenveldert. Leijgraaff schoot de bal van links voor het doel en zag tot zijn verbazing de bal in het net verdwijnen! 0-1 ruststand.

Tweede helft vol spanning en wisselvalligheden

De tweede helft begon met een knal. Een afstandsschot van Buitenveldert spatte tegen de onderkant van de lat. Beide teams wisselde wat spelers in, wat vooral voor DWS goed uitpakte. De thuisploeg kreeg steeds meer grip op de wedstrijd. Na een uur kreeg DWS een grote kans via Yosef Disi, maar hij miste oog in oog met Ruben Geervliet, de doelman van Buitenveldert. Jamaro Breinburg besloot het heft in eigen hand te nemen en ging zich met de aanval bemoeien. Met succes, want hij schoot de gelijkmaker binnen! 1-1. De vreugde was echter van korte duur, want Buitenveldert profiteerde direct van een misser in de DWS-defensie. De bal belandde bij de tweede paal en werd daar binnengefrommeld door Sebastiaan van der Linde: 1-2.

DWS gaf zich niet gewonnen en gooide in de blessuretijd alles op alles. En met succes. Arames Poepon scoorde uit een slimme vrije trap de 2-2. Een spannende en sportieve wedstrijd die derhalve in een gelijkspel eindigde. Beide teams konden tevreden terugkijken op een enerverend duel.

Verslag: Leen Overweg

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 3B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)