Home / slideshow / DWS laat twee punten liggen tegen DIOS
Patrick van Leeuwen

DWS laat twee punten liggen tegen DIOS

DWS trad zondagmiddag aan tegen rode lantaarndrager DIOS. De Amsterdammers waren in goede vorm en stonden tweede in de periode. DIOS is nog altijd de hekkensluiter, maar sprokkelt de laatste weken steeds wat puntjes. De degradatiestrijd is dus absoluut nog niet gestreden. Dat bleek ook dit weekend. DIOS snoepte DWS 2 punten af.

In de eerste helft kwam DWS nog op voorsprong via een goal van Anass Benhammouch. De ploeg van Patrick van Leeuwen kreeg daarna nog 3 levensgrote kansen om de voorsprong verder uit te breiden, maar had het vizier niet op scherp. Daardoor ging het met slechts een 1-0 voorsprong de rust in. En ook hier ging het voetbalgezegde: “Als je ze zelf niet maakt, vallen ze aan de andere kant”, weer op.

Na iets meer dan een uur wist DIOS op gelijke hoogte te komen dankzij een goal van Vincent Noordman. DWS kreeg daarna nog wel wat kansen om alsnog de drie punten in Amsterdam te houden, maar slaagde daar niet in. “Het was niet overtuigend genoeg. Toch wel teleurstellend. Maar ook in deze klasse moet je tegen de rode lantaarndrager scherp zijn als team, anders kost het je punten”, aldus Patrick van Leeuwen na afloop. “Volgende week tegen Hooglanderveen gaan we weer vol voor de 3 punten, om aansluiting te houden bij de top.

DWS bezet nu de vijfde plek in Zondag 2b, op 11 punten achterstand van koploper Kampong.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Archieffoto: Hans van Beek

DCG heeft geen kind aan Zeeburgia

 

Send this to a friend