DWS nog niet gedegradeerd

DWS heeft nog steeds kans om zich te handhaven in de vierde klasse D. Tegen het op de vijfde plaatste staande Beverwijk werd het 1-1. Gezien de fusie met Chabab zal degradatie natuurlijk geen grote gevolgen hebben maar de ploeg van Romeo Lensa wil het seizoen wel op een goede manier afsluiten.

De laatste plaats in de vierde klas en verleden week met 6-0 verloren van Spaarnwoude. De vooruitzichten waren niet veel belovend. Maar de bezoekers kwamen bedrogen uit. DWS speelde gretig en combineerde goed. Dat de ploeg laatste staat heeft voornamelijk te maken met het scorend vermogen en dat was ook in de wedstrijd tegen Beverwijk zichtbaar.

Tock kwam die verdiende voorsprong er door een doelpunt van Andrevitsj Zamiatine. Het bleef echte bij die ene goal. Nog voor rust maakte Beverwijk gelijk door een fraaie treffer van Marciano Levant.

DWS zocht in het tweede bedrijf de aanval en beverwijk moest het hebben van de counter. Beide teams raakte nog een leer de lat maar egscoord werd er niet meer. Invaller Ismael Tougha was nog het dichts bij een treffer vlak voor tijd faalde  de speler van DWS hopeloos.

UPDATE: Omdat de 4e klasse D uit slechts dertien teams bestaat en alleen de nummer 14 direct zou degraderen is DWS veroordeeld tot het spelen van nacompetitie en kan het dus niet rechtstreeks degraderen.

Met dank aan Harry Zehenpfenning

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS