Home / slideshow / DWS start met driepunter tegen Nieuw Utrecht

DWS start met driepunter tegen Nieuw Utrecht

Eigenlijk iedereen stond vorige week te trappelen om eindelijk weer aan de competitie te beginnen. DWS moet toen nog een weekje geduld hebben, want het startte met een vrije week. Zondag was het dan eindelijk tijd voor de eerste competitiewedstrijd en die werd meteen goed afgesloten: 1-0.

DWS kende een moeizame voorbereiding met tegenvallende resultaten, die mede werden veroorzaakt door blessures en de vele wisselingen in de ploeg. “We hebben een brede selectie en dat is fijn, maar betekent ook dat ik elke week keuzes moet maken. Maar we komen wel steeds meer bij het team waar ik naar toe wil”, aldus Patrick van Leeuwen na de zege op Nieuw Utrecht.

“Ik heb vandaag gewoon een goed DWS gezien, iedereen heeft het goed gedaan. Het enige waar ik niet tevreden over ben, is de eindfase. Er had zeker meer in gezeten dan 1-0.” Omdat DWS zelf moeilijk tot scoren kwam, had Nieuw Utrecht lange tijd de hoop op een resultaat. De goal van DWS viel pas na ruim een uur spelen uit een vrije trap. Milano Koenders wist Philip Milosevic te bereiken, die kon binnen koppen.

Toch bleef het spannend, omdat DWS verzuimde meer goals te maken. Nieuw Utrecht probeerde met lange ballen de gelijkmaker te forceren, waardoor DWS de duels moest blijven aangaan om de voorsprong vast te houden. Daar slaagde de ploeg van Van Leeuwen dus wel in.

Volgende week gaat DWS op bezoek bij FC Weesp, dat zondagmiddag verloor van De Meer.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Archieffoto: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS
Send this to a friend