Home / Zondag 2b / DWS verliest in Assendelft

DWS verliest in Assendelft

Na het gelijkspel van een week eerder tegen OSV, heeft DWS ook haar tweede bekerwedstrijd niet weten te winnen. Op bezoek bij Assendelft werd met 2-1 verloren.

In het eerste kwartier van de wedstrijd ging het spel gelijk op, zonder dat er grote kansen ware voor beide ploegen. De eerste goede mogelijkheid was voor Assendelft, dat een vrije trap mocht nemen op ongeveer 20 meter van het doel van DWS. De bal ging echter hoog over. Aan de andere kant schoot ook DWS een goede mogelijkheid over het doel.

Er volgende meerdere kansen voor DWS, maar geen goals. Vlak voor rust viel er nog wel een goal, maar dat was voor de thuisploeg. Een vrije trap van DWS ging net over het doel, waarna Assendelft het spel snel hervatte en eruit kwam. Dat leidde tot een corner, die uiteindelijk voor de 1-0 zorgde. Daarna was het meteen rust.

De ploeg van Patrick van Leeuwen startte fel aan de tweede helft en had meer balbezit, maar wist de gelijkmaker niet te forceren. De achterstand werd zelf nog groter, nadat de doelman van DWS de bal losliet en Assendelft eenvoudig de 2-0 kon maken. Met vers bloed probeerde Van Leeuwen alsnog iets te forceren en dat lukte uiteindelijk deels. DWS wist nog terug te komen tot 2-1, maar gelijkmaker viel niet meer.

Na 2 bekerduels staat DWS dus op 1 punt. Volgende week wacht het laatste duel, tegen Fortuna Wormerveer. Hoewel DWS geen al te beste uitgangspositie heeft, is het nog steeds mogelijk om de volgende ronde te bereiken.

Poule tussenstanden in de districtsbeker

Bron: website DWS
Archieffoto: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS
Send this to a friend